muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

25 anys del Grup Serra a Inca

Empresaris i polítics de la Part Forana celebren amb un dinar el 25è aniversari de l'obertura de la delegació del Grup Serra a Inca

44108
80 empresaris i politics celebraren a Ca n'Amer d'Inca les bodes de plata de la delegació del Grup Serra. | Curro Viera

El Grup Serra celebrà ahir amb un dinar amb autoritats i empresaris el vint-i-cinquè aniversari de la fundació de la delegació comarcal d'Inca. Aquest acte reafirma l'aposta i el compromís del grup empresarial -que edita dBalears i Ultima Hora- amb les delegacions comarcals, en aquest cas la d'Inca, que fou pionera a descentralitzar la informació el 1985, alhora que reconeix la fidelitat dels empresaris que aposten per publiciatar-se en els seus mitjans de comunicació. Entre les autoritats hi havia el batle d'Inca, Rafel Torres; la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; la consellera de Comerç i Indústria, Francesca Vives; el senador Xavier Ramis i pràcticament tots els batles de la comarca. Per la seva part, el Grup Serra estigué representat pel seu president, Pere A. Serra; la consellera delegada, Carme Serra; el director general de publicacions i director de dBalears, Miquel Serra; el conseller delegat, Pedro Rullan; el director del rotatiu Ultima Hora, Pere Comas; la delegada de comarques, Joana Melis; i el conseller delegat de Gerencia Balear de Medios, Jesús Boyero. També hi assistí una nodrida representació empresarial.

Descentralització

En el seu discurs, Pere A. Serra recordà que el 1985, per primera vegada en la història, un grup de mitjans de comunicació amb seu a Palma apostava per descentralitzar-se i obria una delegació a Inca, amb oficines pròpies. Serra també tingué un record per als excol·laboradors, com ara Antoni Pons -exbatle d'Inca i cronista esportiu-, Andreu Quetglas o Francesca Vives, actual consellera de Comerç i Indústria. "Hem aconseguit fer tot això gràcies a tots vosaltres", digué Serra dirigint-se als assistents. Joana Melis recordà com treballaven els periodistes quan es fundà la delegació. "Encara no hi havia els avanços tecnològics de què ara disposam i els redactors havíem de ser pertot per poder informar els lectors de les notícies de la Part Forana", digué.

La presidenta del Consell, Francina Armengol, felicità el Grup Serra "per haver apostat per la descentralització i per la informació de la Part Forana". Armengol també agraí que "per primera vegada es llançàs un mitjà de comunicació en la llengua pròpia", digué referint-se a dBalears, i tingué unes emotives paraules de record per Maria Martín, que féu de redactora a Inca durant 20 anys i que morí ara fa 10 mesos. El batle d'Inca, Rafel Torres, manifestà que "sigui per bé o per mal, gràcies al Grup Serra per haver ofert una plataforma als polítics de la Part Forana des d'on poder transmetre els missatges i poder adreçar-nos als ciutadans". Torres parlà en nom de la resta de batles de la comarca.

Producte local

El dinar tingué lloc a l'antic celler Ca n'Amer, a Inca, i, en total, hi assistiren una vuitantena de persones. El menú el dissenyaren i prepararen Javier Soriano, que treballa en el departament de Recerca i Desenvolupament de Quely, i el xef de Ca n'Amer, Tomeu Torrens. Tots els plats van tenir com a ingredient les populars galletes d'Inca, i se serviren vins de la terra, elaborats a les bodegues Macià Batle i José Luis Ferrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 13 anys
Enhorabona pels 25 i que duri.
Pere
Valoració:-2menosmas
Per Jaume Mestre, fa mes de 13 anys
Trob a faltar als corresponsalde la contrada que durant molts d'anys feien arribar les cròniques a d'ULTIMA HORA quan hi havia n'Antoni Palmer, en Pep Roig, en Miquel Bauçà, n'Antoni Martin, n'Antelm Pujol, na Joana Melis i altres que mereixen el mateix record. Molts d'anys ¡
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente