nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Criatures i motor a la tercera fira d'Inca

Les activitats complementàries centren l'atenció de la darrera fira abans del Dijous Bo. La ciutat es dividí en dues parts: una consagrada a les juguetes i l'altra als cotxes

44362
Els infants s'entretingueren amb la mostra de juguetes que s'instal·là a la plaça d'Espanya. | Antoni Pol - A.Pol

La capital del Raiguer celebrà ahir amb una més que notable assistència de públic la tercer a fira, la darrera abans de l'esperat Dijous Bo. Va estar dedicada al motor i a les criatures. Com la mateixa fira, el centre de la ciutat es dividí en dues parts. Així, als carrers compresos entre Jaume Armengol i la parròquia de Santa Maria la Major hi abundaven les mostres de productes i serveis específicament dissenyats per als més petits: juguetes, activitats amb jocs infantils, etcètera. El tipus estàndard de visitant que es passejava per aquesta zona principalment el constituïen famílies amb fills encara joves.

A l'altra part del centre, cap al pont del tren, hi havia les exposicions de cotxes i motos antigues o de luxe. El gruix de transeünts el constituïen els amants del motor. Igualment destacables foren les exhibicions de trial, enduro i persecussió de supermotard (modalitats esportives amb moto que requereixen una gran habilitat per part dels pilots), que es dugueren a terme a l'avinguda de General Luque. El motoclub Els Galgos tornà a participar activament en l'organització d'activitats i muntà un Babyshow Stund i xous amb cotxes de gran cilindrada.

Per a infants

La fira infantil d'enguany també fou molt aplaudida. S'hi poden destacar la gran exposició de juguetes mecàniques que s'instal·là a la plaça d'Espanya i una altra mostra de joguines antigues que hi havia al carrer del Poeta Miquel Duran. Les activitats complementàries foren també molt aplaudides. Pallassos i tota casta d'animadors infantils es passejaren pels carrers a fi d'animar els més petits. Entre aquestes activitats, cal remarcar els tallers amb jocs populars mallorquins que es feren devora Santa Maria la Major. Inca posà ahir punt final a les tres fires que precedeixen el Dijous, que enguany serà dia 18 d'aquest mes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.