nubes dispersas
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

El Defensor del Poble fa tres anys que espera l'expedient del camí Vell de Lluc

La denúncia presentada per Antoni Gorries està pendent des de 2007 que l'Ajuntament de Pollença remeti la documentació que li ha estat requerida

44688

Gorries demanà empara al Defensor del Poble per no poder transitar pel camí amb la cadira de rodes.

Jaume Sastre - Arxiu

La denúncia presentada davant del Defensor del Poble pel discapacitat físic i defensor dels camins públics i oberts Antoni Gorries contra el tancament amb barreres del camí Vell de Lluc fa tres anys que està aturada pendent que l'Ajuntament de Pollença remeti al Defensor del Poble la documentació que se li ha requerit. Així ho va comunicar ahir la Plataforma pro camins públics, de la qual forma part el denunciant, després de rebre una notificació en la qual l'adjunt al Defensor del Poble, Manuel Aguilar, encarregat del Departament d'Ordenació Territorial, mostra clarament malestar pel retard del Consistori a l'hora d'aportar una documentació que resulta "vital" per a la resolució del cas. "Li indicam que com que l'Ajuntament de Pollença persisteix a no enviar la nova informació sol·licitada en relació amb la seva queixa, aquesta institució s'ha vist obligada a recordar a l'esmentat organisme l'obligació de col·laborar per al ràpid esclariment de la situació plantejada en el seu expedient", diu Manuel Àngel Aguilar en una carta dirigida a Gorries el 20 d'octubre.

El Defensor del Poble ha traslladat la denúncia al Consell de Mallorca perquè la Direcció insular de Carreteres continuï amb la delimitació de la via. "Una vegada que hem donat trasllat de la informació facilitada pel Departament de Medi Ambient, d'acord amb allò disposat en l'article 31.1 de la Llei Orgànica 3/1981 de 6 d'abril, li indicam que, un cop estudiada aquesta comunicació, procedim a concloure la investigació iniciada amb aquest Departament i la continuam amb el Departament d'Hisenda, Obres Públiques i Innovació del Consell, ja que la Direcció insular de Carreteres és la competent sobre la delimitació d'aquesta carretera Vella i sobre la supressió de la barrera que n'impedeix el trànsit a les persones amb mobilitat reduïda", diu la carta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tolo, fa mes de 11 anys
Lamentable l'actitud de l'Ajuntament de Pollença.
Valoració:1menosmas
Per Antonio, fa mes de 11 anys
Pero esto que es? Primero que nos arreglen las carreteras y hagan mas autopistas, la segunda y la tercera via de cintura, un tunel de inca a lluc, funiculares al monte mayor, la opera del muelle viejo, pero sobretodo carreteras y menos parques que son un reclamo para bandas juveniles y delincuentes, además que estoy harto de tener que ir andando a comprar el pan, con lo comodo que es mi BMV
Valoració:0menosmas
Per Antoni Manuel Gorrias i Duran, fa mes de 11 anys
Una petita precisió, jo no som de cap de les diferents Plataformes Pro Camins Públics Oberts; ideològicament compartesc totes les seves justes reivindicacions. Som el investigador històric que faig els informes històrics i documentals, però també faig informes per a particulars afectats per tancaments fets per veïns: la Bisbal, son Còdol, es Cabàs, etc.
Salutacions cordials !
Valoració:6menosmas
Per Toni Parreta, fa mes de 11 anys
Endevant Gorrias, no afluixis devant aquets politiquetxos de pa en fonteta que tots els illencs hem d'aguantar. Com deia aquel: "que lo sepan!!!"
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente