cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Montuïri ja té a punt la nova escoleta

Després de quasi un any d'obres, l'escoleta de 0 a 3 anys la Gallineta Rossa ja és una realitat. El batle de la localitat, Jaume Bauçà; el regidor de Cultura, Rafel Miralles; el director de Cooperació Local del Consell de Mallorca, Joan Verger, i l'arquitecte municipal, Durval Dias, visitaren ahir les noves instal·lacions educatives del municipi del Pla de Mallorca.

"La posada en funcionament de l'escoleta és el projecte estrella de la legislatura, que d'aquesta manera atén una reivindicació del poble, ja que els alumnes empraven anteriorment unes instal·lacions del Bisbat", manifestà el primer edil. L'edifici, que pot acollir fins a 40 infants, inclou tres aules, una àrea polivalent, una zona de bany, una cuina i un pati exterior.

L'escoleta és al costat dels centres d'Educació Infantil i Primària, per la qual cosa "l'oferta educativa està unificada al mateix lloc i tindrà un futur accés entre edificis", digué el batle. El pressupost de la infraestructura arriba als 887.000 euros, subvencionats pel Consell de Mallorca (520.000), el Govern balear (220.000) i l'Ajuntament mateix (140.000).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.