nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

El Grup Serra d'Inca rep el premi Dijous Bo 2010

La delegació comarcal serà distinguida amb el guardó de la Comunicació pels 25 anys de presència a la ciutat

La delegació del Grup Serra d'Inca rebrà el proper mes de novembre el premi Dijous Bo de Comunicació de la ciutat pels seu 25 anys darrere la notícia i pel "servei que ha realitzat a la societat inquera aquesta delegació en el quart de segle que la fan mereixedora de manera més que justificada de l'atorgament del premi Dijous Bo de Comunicació 2010". Així consta a l'informe elaborat per la comissió de Cultura, que ha decidit els premiats d'aquesta edició dels guardons.

El Grup Serra fou la primera empresa de comunicació que apostà per obrir una delegació comarcal a la ciutat del Raiguer i actualment l'oficina està formada per una plantilla estable de quatre periodistes, als quals s'han d'afegir col·laboradors, administratius i comercials, a més de la delegada comarcal, Joana Melis. Fa 25 anys, el Grup Serra començà a ser més present als pobles i apostà per l'obertura d'una delegació estable a la ciutat d'Inca amb la finalitat d'arribar més directament allà on és la notícia.

L'Ajuntament d'Inca premiarà enguany sis entitats o personatges destacats de la ciutat del Raiguer durant el lliurament del premis Dijous Bo que s'entregaran dies abans de la celebració de la multitudinària fira de dia 18 de novembre. Així, a més de la delegació del Grup Serra d'Inca, s'ha decidit premiar la Fundació Es Garrover amb el guardó Dijous Bo d'Acció Cívica i Social, l'associació de Comerciants d'Inca rebrà el premi de l'Economia, el premi Dijous Bo de les Arts, Ciències i Cultura serà per al pintor Antoni Rovira Ramis, Catalina Corró Lorente recollirà el dedicat a l'Esport i Andreu Quetglas rebrà el distintiu d'Honor Dijous Bo 2010.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.