algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Bonafé confia en la imparcialitat de Delgado en el procés de primàries

El regidor qualifica de “repte personal” la seva aspiració a encapçalar la candidatura del PP a la batlia de Calvià

Diverndres passat Bartomeu Bonafé va anunciar la seva intenció de disputar a Manuel Onieva i a Teresa Martorell la candidatura del PP a la batlia de Calvià en la pròximes eleccions municipals de maig. En el marc del procés de primàries convocat en el municipi, Bartomeu Bonafé explicà a aquest diari que ho assumeix com un "repte personal", després de dotze anys en el ple del Consistori calvianer.

I és que Bonafé va seure quatre anys a la cadira de l'oposició quan Margarita Nájera (PSOE) era la batlessa de Calvià, i ara en fa vuit que forma part de l'equip de govern de Carlos Delgado (PP).

Sobre la possible influència del batle en les eleccions primàries que se celebraran el proper 16 de novembre en el si de la junta local del PP a Calvià, Bonafé confia plenament en Delgado. En aquest sentit, el regidor augura que l'encara màxim dirigent de l'Ajuntament de Calvià "serà imparcial" i que l''aparell' del partit "no es posicionarà amb cap candidat".

A l'hora de valorar el pes i les possibilitats dels seus adversaris en la pugna per encapçalar la candidatura conservadora, Bartomeu Bonafé sosté que, tant Onieva com Martorell, "són candidats molt bons per al PP"; i que, guanyi qui guanyi, celebraran el triomf els tres junts. Així mateix, el regidor popular ja avança que, en cas de no veure satisfetes les seves aspiracions, es posarà immediatament a disposició del candidat vencedor.

S'ha de recordar que el president de la junta local del Partit Popular a Calvià, Manuel Onieva, va sorprendre tothom en plantejar un procés de primàries, malgrat haver estat investit "candidat provisional" un any abans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per RT, fa mes de 13 anys
Sí, sí, tengui absoluta confiança en la imparcialitat de l'aparell del partit... Què s'amaga darrere aquest procés de primàries, si el candidat oficial ja estava confirmat? Aquí hi ha alguna cosa que grinyola.
Valoració:2menosmas
Per Pobret de mi, fa mes de 13 anys
El seu llinatge fa honor a la seva opinió. Mr. prim és capaç de tot i vosté va de bona fe. què es pot esperar d'un home que renega dels seus origens i que ha mostrat per molts d'anys com és i es comporta?
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente