algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

De qui és el camí de Consolació?

La titularitat de la via esbucada al 2007 centra el ple de Santanyí. El PSOE diu que és privada, mentre que el batle assegura que és pública

El camí que condueix al santuari de Consolació fou ahir tema principal de discussió durant el ple de l'Ajuntament, després que l'agost passat s'aprovàs el projecte definitiu de les obres. Cal recordar que la via s'esfondrà l'agost de 2007 per l'activitat extractiva de la pedrera de la Creu, que operava sense llicència d'activitats. Ara, la restitució del tram està pendent dels avals que ha de dipositar la propietat de la gravera.

Això no obstant, el portaveu socialista, a l'oposició, Jesús Núñez, manifestà que "tenim la certesa que el camí no és de titularitat pública, perquè existeix el document del Bisbat de Mallorca que certifica que des de temps immemorials pertany al Bisbat de Mallorca, segons les delimitacions fetes al 1934".

Per part seva, el batle, Miquel Vidal (PP), contestà que "ningú no estaria més content que jo si aquest camí fos privat, però, segons els nostres documents, és de titularitat pública i municipal. L'únic que volem és arreglar-ho perquè la gent pugui anar com sempre a Consolació". A més, Vidal reconegué que "tant si és privat com públic la Sala ha d'aprovar el projecte de les obres i així ho hem fet".

Comptes aprovats

D'altra banda, l'equip de govern popular aprovà inicialment el pressupost per al 2011, que assoleix 17.200.000 euros. Vidal asseverà que "es tracta d'uns comptes austers i quadrats, en què no augmentam cap impost ni generam endeutament". Per part seva, el portaveu socialista el titllà de "full en blanc".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antoni Manuel Gorrias i Duran, fa mes de 13 anys
Negligència de l'ajuntament, des de fa molts d'anys té l'obligació de disposar d'un CATÀLEG DE CAMINS, i així, si en disposàs, podria contestar-se a la pregunta que ell mateix es fa.
En resum NO SABEN el què és del poble o el què és privat i AIXÒ SEMPRE PERJUDICA AL POBLE ¡.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente