algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
11°

Inca no paga als ciutadans

El PSOE de la ciutat denuncia que els afectats per la zona ORA fa un any que esperen cobrar part dels seus abonaments per poder aparcar a la zona d'estacionament limitat

Diversos ciutadans d'Inca que adquiriren l'abonament anual per poder aparcar a zona ORA encara no han cobrat, per part de l'Ajuntament, la xifra proporcional de setembre, octubre, novembre i desembre de l'any passat, mesos en què es retirà l'estacionament limitat dels carrers del municipi. El grup socialista d'Inca denuncia "una falta de consideració per part del PP cap als residents que pagaren la totalitat de l'abonament per poder aparcar en zona ORA".

D'altra banda, el portaveu del PSOE, Xavier Ramis, critica que "encara no s'ha solucionat el deute que l'empresa concessionària d'ORA té pendent amb l'Ajuntament i que ascendeix a uns 80.000 euros" com a conseqüència de la falta de pagament del cànon anual. Els socialistes consideren que "un any és temps suficient per dur a terme les gestions necessàries tant per tornar els doblers als ciutadans com per reclamar a l'empresa el deute generat", per la qual cosa creuen que "hi ha falta de voluntat en el PP per aclarir i solucionar la gestió d'una empresa que des del primer dia va incomplir el plec de condicions".

Cal recordar que durant el ple de dia 4 de setembre de 2009 el llavors batle, Pere Rotger, decidí suprimir el servei d'ORA a instàncies d'una moció del PSOE davant de la inoperància i el descontrol del servei durant els darrers mesos. Ramis explicà que "aquesta decisió implicava la devolució de la part proporcional dels rebuts anuals que havien estat pagats pels ciutadans" i també assegurà que "foren molts els afectats que presentaren les seves sol·licituds per recuperar la quantia ingressada indegudament a començament de 2009". Tanmateix, un any després continuen sense haver rebut cap resposta per part de l'equip de govern, "cosa que és un exemple d'incompetència i despropòsit de l'equip de govern".

Per això, Ramis digué que "demanarem al Consistori que torni els doblers als afectats i que reclami el deute de 80.000 euros a l'empresa concessionària del servei d'ORA a la ciutat d'Inca".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Si que hi ha doblers, fa mes de 13 anys
Només hi ha doblers per a comprar rojigualdas i per a les bauxes i dietes institucionals.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente