algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

“Res no ens impedirà el pas per Planícia”

La Plataforma pro camins públics amenaça de llevar les barreres del camí

45938
L'entitat ha organitzat una excursió reivindicativa per al proper 17 d'octubre. | MICHELS

Les tanques que actualment impedeixen el pas per la finca de Planícia no seran cap escull per als centenars de persones que es preveu que visitin aquest paratge el proper dia 17 en el transcurs d'una excursió reivindicativa. La Plataforma pro camins públics, organitzadora de l'acte, assegura que "res no ens hi barrarà el lliure pas".
"Estam disposats a fer el que sigui i no hi haurà res que ens aturi, perquè la possessió i el camí són públics", exclamaren ahir en el transcurs de la seva assemblea. "Des que el Govern va adquirir la finca, per febrer de 2009, no ha estat capaç d'obrir les barreres que impedeixen accedir-hi i és un símptoma clar de la seva ineptitud", lamentà Sebastià Matamalas, membre de la plataforma.

Actuació
Per tot plegat, han decidit que el pròxim dia 17 llevaran les tanques que hi trobin i les duran davant l'ajuntament de Banyalbufar com a protesta per "la inoperància de l'Administració". "Serà ja el tercer pic que anirem a Planícia i cada vegada hi trobam les barreres llevades, però tot d'una que partim les tornen a posar i els excursionistes que hi van queden després amb un pam de nas. Es creuen que som beneits, però això s'ha acabat. Els mallorquins hem de començar a perdre la por", sosté Bernat Fiol, portaveu de Grup d'Amics en Defensa del Medi Ambient i membre de la plataforma.
Aquest no serà el primer cop que l'entitat fa uns demostració de la seva força. Ja per març de 2009, retiraren les tanques que impedien l'accés des de la carretera vella de Lluc, a l'altura de la finca de l'Empeltada, i les dugueren davant el Consell de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.