nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Alcúdia enceta amb èxit les fires de tardor

Milers de persones acudiren ahir a la ciutat per veure la fira que suposa de manera simbòlica el tret de sortida a la temporada de mostres locals. El bon temps i la varietat d'expositors hi propiciaren les visites multitudinàries i des de migdia era complicat accedir-hi

La ciutat d'Alcúdia es convertí ahir en el punt de trobada de milers de persones, i amb motiu, perquè era el dia gran de la Fira de la localitat, la que marca de manera simbòlica el tret de sortida de la tardor i precedeix les diferents fires que, fins ben entrat l'hivern, seran protagonistes a l'Illa. De bon dematí, els carrers i espais on s'ubicaven els estands, les paredetes i els exposicions eren plens de gom a gom. El sol, que lluí durant tota la jornada, encoratjà la gent a visitar el poble i a partir de les dotze del migdia ja era complicat accedir al centre del municipi.

La Fira d'Alcúdia és una de les més variades de Mallorca i conjuga els elements més tradicionals, com ara els tancats d'animals i la mostra d'artesania, amb les propostes més innovadores, com són l'exhibició de trial, l'exposició de motos antigues i la d'animals exòtics. Precisament, els exercicis de trial a càrrec d'infants foren, amb l'oferta gastronòmica de productes illencs, l'espai que rebé més visitants.

Una de les novetats d'enguany ha estat la mostra de vinils, a la qual acudiren molts de nostàlgics. Particulars d'Alcúdia han deixat les col·leccions personals per a l'exposició, que recull més de dos-cents discos de temes dels anys 60, 70 i 80. D'aquesta manera, els presents podien triar la música que volien escoltar.

Suport

L'ajuntament d'Alcúdia va ser el punt on es trobaren els representants polítics abans de començar el recorregut per la mostra. Foren molts els qui volgueren acompanyar el batle, Miquel Llompart, durant la primera fira en el càrrec, com ara la presidenta del Consell, Francina Armengol; els consellers Jaume Carbonero, Francesca Vives, Joan Font i Isabel Oliver; el president d'Unió Mallorquina, Josep Melià, i el del Partit Popular a Mallorca, Joan Rotger.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.