algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Alcúdia torna a la tradició

Avui dissabte comencen els actes relacionats amb la festa, encara que serà demà quan hi haurà més públic

Aquest cap de setmana, Alcúdia es converteix en punt de pelegrinatge per als amants dels animals, la gastronomia i l'artesania. La Fira d'Alcúdia, inaugurada oficialment ahir horabaixa, copa les principals vies de la ciutat amb propostes molt noves, com ara l'envelat per a vinils, amb música en viu avui i demà; l'espectacle medieval, que pren avui el carrer a partir de les set i mitja del capvespre; i el primer canicròs, en el qual els alcudiencs poden competir per primera vegada acompanyats de les mascotes.

Aquestes iniciatives es combinen amb altres de més tradicionals, com són les parades de cuina de casa, el combat de glosat, l'exposició de cossiols i la ja clàssica mostra d'artesania, que han fet de la Fira d'Alcúdia un referent per a les de tota l'Illa.

Motos, maquinària agrícola i industrial, exhibició d'animals i plantes... Es tracta d'una festa tradicional que atreu al municipi milers de visitants, especialment el diumenge, el dia de més afluència de públic a la fira de mostres.
No hi pot faltar la tradicional festa infantil, avui horabaixa a partir de les 16.30 hores, amb la participació del popular grup de capgrossos Estol del rei en Jaume, acompanyats de la colla de xeremiers de la vila, que parteixen com cada any de la Sala per al gaudi dels més petits, però també per al goig dels grans.

Vinils
En el marc d'aquesta convocatòria, es pot visitar des de divendres un envelat de cent metres quadrats dedicat al món del vinil. Particulars d'Alcúdia han cedit les col·leccions personals per a aquesta exposició, que recull més de dos-cents àlbums amb autèntiques curiositats. Així mateix, hi haurà actuacions de DJ tant avui com demà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.