Sa Pobla impulsa l'anguila
El municipi es converteix en la capital principal del preuat peix durant aquestes dates de Sant Antoni, apostant per la primera mostra gastronòmica de família dels anguíl·lids
Sa Pobla08/01/10 0:00
Anguiles fregides amb pebres, anguiles fregides amb salsa de pebres i sofrit, greixonera d'anguiles amb salsa verda, fideus amb anguila i, així, fins a una quinzena de plats amb un ingredient comú: l'anguila, peix que té un protagonisme especial durant les festes de Sant Antoni.
També a Illes Balears
- Recollida de signatures contra la macrourbanització de Palma
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Els hotelers llancen la campanya 'Tourist, go home happy' amb la intenció de contrarestar les multitudinàries protestes contra la turistització
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Molt bé poblers.