algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El Pacte de Sóller demana a Armengol que no oblidi els compromisos

L'equip de Govern municipal va plantejar ahir a la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, un paquet de demandes del municipi relacionades amb la institució insular, entre les quals va destacar per la importància el "compromís" d'aconseguir aquesta legislatura la prolongació del carrer de Sant Jaume.

Aquesta petició, entre d'altres, es va presentar a la presidenta durant la primera visita oficial que féu, acompanyada de membres del seu equip, al municipi. Es tracta de la primera visita institucional d'Armengol a Sóller aquesta legislatura.

Armengol no només es va reunir amb els representants del Pacte, sinó que també va convocar els representants de totes les entitats socials i culturals del municipi. Una quarantena de persones, algunes en nom de diverses entitats, acudiren a la cita i plantejaren a la presidenta del Consell i als seus consellers la principal preocupació que actualment quasi totes comparteixen: la manca d'ajuts institucionals del Consell de Mallorca per dur endavant projectes, a més del retard en l'obtenció de subvencions ja concedides.

Armengol va "prendre nota" de totes les inquietuds però, com havia declarat minuts abans en roda de premsa, recordà als presents que "davant la crisi que tots patim la primera prioritat del Consell serà la despesa de tipus social".

La presidenta avançà que el 2010 els pressuposts del Consell hauran de ser per força "per atendre les prioritats i en primer lloc hi ha el risc d'exclusió social, que actualment planeja sobre molts ciutadans de Mallorca".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.