algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

“Als d'UM els costa mirar-nos a la cara, ara”

Els tres regidors de Campos pel Canvi descarten donar suport a una moció de censura i recorden a Ginard que “aquesta cosa al cul quedarà dins la seva consciència de per vida”

111824
Biel Huguet, Guillem Vidal, Joan Juan i Mateu Burguera, de Campos pel Canví. | J. Socies - J. Socies.

Amb un comunicat de quatre pàgines i una roda de premsa en la qual hi eren els tres regidors de Campos pel Canvi -Joan Juan, Guillem Vidal i Mateu Burguera- i Biel Huguet, president d'Entesa, volgueren treure tots els ets i uts dels fets ocorreguts el dijous 15 d'octubre a la nit i el dia 16 dematí. Juan ho diu clar. "Ara, els costa mirar-nos a la cara. No ens podem asseure en una taula amb gent que, quan ens veu, abaixa els ulls", afirma, per tallar d'arrel cap possible tornada a l'equip de govern municipal. "Ell (Ginard) ha perdut la majoria perquè ha volgut. Nosaltres creim que, abans de destituir-nos, s'hauria d'haver assegut per dir-nos què feiem malament, però mai en aquests dos anys i mig de govern no ens havia avisat de res. Per contra, nosaltres li havíem dit que xerrava de més i, de fet, crec que s'ha perdut per haver xerrat massa: només pegava coses a tothom que s'acostava per aquí", afirma Juan en referència als dirigents insulars i autonòmics.

Tant Burguera com Huguet recordaren ahir que la coalició continua endavant: "tot i no tenir cadira, es poden aportar coses des de l'oposició". A més, assenyalaren que "de moment, no hi ha hagut cap telefonada per recompondre el pacte, ni feim comptes presentar cap moció de censura ni donar-hi suport. No emprenyarem per fer anar les coses malament", manifestà Juan. També enviaren un missatge a Ginard per dir-li que trobarà les portes obertes i recomanar-li "que repensi si ha d'escoltar els consellers que té dins UM". "Aquesta coça al cul quedarà dins la seva consciència de per vida", conclouen.

Els 14 punts del ple del 19 de març

... Joan Juan, portaveu de Campos pel Canvi, també volgué recordar ahir que, en la ple del 19 de març "que tant reivindica Ginard, s'aprovaren les 10+1 propostes d'UM i les 14 propostes de Campos pel Canvi". Unes directrius que, segons assenyala Juan, "no s'han volgut esmentar mai, però hi són". Aquestes indicacions servien per completar les d'UM. "Nosaltres -continua el mateix edil- donàrem tot el suport a set de les seves, a més de les 14 nostres, i estic segur que si s'hi hagués posat la mateixa caparrudesa que s'ha posat en un punt -en referència al golf de Son Baco-, tal vegada ara tindríem la possibilitat de fer un hospital comarcal, que dóna més llocs de feina que un camp de golf, per exemple". Amb aquestes 14 propostes, els regidors de CpC volien apostar pels trets diferencial del municipi, potenciar allò que té Campos i no tenen altres localitats: el Trenc, el Salobrar i el Palmer. "La diferència de programa era una, però ho era avui i fa 20 anys", diu Juan.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Campaner indignat, fa mes de 14 anys
si en és batle te dignitat politica dimitirà, no pot governar sense CpC pq ells varen ser qui li varen donar sa batlia. I no que no vos confonguin "tot campos" no està amb so batle!!!! ja se li comença a veure és "plumero" a n'aquest bergant!!!!
Valoració:0menosmas
Per Crits, fa mes de 14 anys
Què...? Que diuen aquests ingenus? que els hi han aficat una cosa dins es cul???!!! No dèu ser sa poltrona...???
Valoració:-3menosmas
Per fogater, fa mes de 14 anys
Ja en començ a estar fart, de la falta de cura dels correctors i del seu servilisme castellà. Dos exemples:

- ... aquesta cosa al cul...
- ... essent assolit violentament per un tot terreny...

De cada vegada en sabeu menys. Ara, això sí, de censurar en sabeu un fotimer!
Valoració:-1menosmas
Per Pompeu, fa mes de 14 anys
"aquesta cosa al cul"? No ho entenc: no deu voler dir el periodosta "aquesta COÇA al cul"?
Ostres, correctors, duis un dia dolent! Abans he vist que vos ha passat un "PLUJES" (per "PLUGES"), i ara això. Què feis?
Valoració:-2menosmas
Per panxa rotja, fa mes de 14 anys
Quina vergonya en Pallisseta!!! Si tenies un pacte l'has de complir. Els uemites sempre aferrant-se a la cadira. No tornaré a votar UM. No han canviat. Segueixen essent un apèndix del PP.
Valoració:6menosmas
Per sor tomaseta, fa mes de 14 anys
Encara manquen uns quants canvis de batlia, entre ells el de Vilafranca (+ Vilafranca amb el batle d'Entesa) que d'aquí a poc mesos ha de passar a UM. Jo ho tindria molt clar i els diria als de UM que quan tinguem la batlia de Campos ells tindran la de Vilafranca, així de clar.
Valoració:2menosmas
Per anselm llull, fa mes de 14 anys
molt bé Campos pel Canvi. Quina vergonya en Guillem Ginard i els seus. Hi havia moltes coses a fer per Campos, però a UM només ni importaven dues, més hotels, i sobretot, conservar la cadira
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente