algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Èxit en les eleccions dels vermadors

110144
Els vermadors i les vermedores elegits per les festes del Vermar. | MAGDALENA SERRA

El municipi va viure dissabte vespre els comicis per tal de triar els futurs vermadors i vermadores amb més participació de tota la seva història. 764 persones es varen reunir durant tot la jornada -el dematí a l'ajuntament i l'horabaixa a la plaça de l'Església- per elegir d'entre els 23 candidats les tres al·lotes i els dos joves que s'encarregaran de representar el seu poble durant les festes del Vermar, que començaran el proper 14 de setembre.

El resultat

Com ja va ocórrer l'any passat, gràcies a la instal·lació de sis ordinadors, els vots es van comptabilitzar en el mateix moment. I instants després que la darrera persona exercís el seu vot, es van revelar els noms dels cinc joves, de 16 anys i empadronats a Binissalem, que protagonitzaran les festes del Vermar. Malgrat tot, els vots foren impresos i es van dipositar en una urna per a la seva posterior verificació. Tocaven les 12 de mitjanit quan els voltants del recinte on es duien a terme les votacions es va omplir de curiosos a l'espera de conèixer els futurs vermadors. Els nervis estaven a flor de pell i, mentre es pronunciaven els noms dels elegits, crits i bots es van apoderar de la plaça de l'Església.

Catalina Victòria Moyà, amb 270 vots, serà la Vermadora Major, al costat de Mena Bibiloni (241) i Sabrina Pons (227), mentre que els vermadors seran Jaume Toni Comas (289) i Miquel Àngel Urbano (262). Posteriorment, els guanyadors de les eleccions i els altres candidats varen ser ovacionats a la plaça de l'Església, que posteriorment va acollir les actuacions musicals dels grups Ànima Sonora i Thunders.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.