algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

4.500 llorencins "més sans que un gra d'all"

No es volgueren perdre la cita anual amb la cursa nocturna, part del programa de festes

109702
La cursa nocturna va contar amb gent de tots els indrets de Mallorca. | Catalina Amores

Unes 4.500 persones no es volgueren perdre dimarts vespre la cita anual amb la cursa popular nocturna "Més sans que un gra d'all" de Sant Llorenç d'es Cardassar que aquest any va celebrar la seva setzena edició amb l'afluència de públic més gran de la seva història.

La cursa nocturna va contar amb gent de tots els indrets de Mallorca i de totes les edats, des dels més petits fins els més grans van voler participar d'aquesta festa tan original que ja s'ha convertit en un símbol de les festes llorencines. Tant els que corrien com els que no, van poder passar-s'ho bé amb el bon ambient i amb l'alegria que caracteritza aquesta festa.

Al so d'un coet, tots els corredors vestits amb el verd de les camisetes de la cursa van sortir escopetejats de davant s'escaleta i van començar les tres voltes al municipi que un any més van estar ben passades per aigua. Tots els veïnats que van decidir no córrer varen aprofitar, o bé amb mangueres o amb poals, des de els balcons o les aceres per remullar als participants que van acabar ben xops.

Una vegada a la meta, tots els corredors van participar en el tradicional "botiboti", davall S'escaleta per després continuar la marxa a la plaça de l'Ajuntament amb la festa de l'espuma i la bona música dels vandeshows. Allà tampoc hi van faltar rialles i més aigua, que com cada any va ser la gran protagonista d'aquesta festa que els més joves van allargar fins a altes hores de la matinada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per petra, fa mes de 14 anys
que boti que bot que boti sa cursa!!!!!!!!
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente