algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

El Pina s'exilia

Quan tot just inicien la quarta temporada com a club, els jugadors del Pina CF han decidit anar a jugar a Algaida i deixar els vestidors, que s'esbuquen

Enguany han dit prou. Tota la plantilla del Pina Club de Futbol no aguanta més i ha decidit anar a jugar al nucli veí d'Algaida. "Tenim uns vestidors apuntalats, no hi ha prou llum per poder-nos entrenar, hem de realitzar les tasques de manteniment del camp i, per poder-hi jugar, els mateixos futbolistes l'hem de regar i pintar". Així ho assenyalen els integrants de la plantilla del Pina. Enguany és la quarta temporada i tenen devers 150 socis i diferents patrocinadors que disposen de tanques publicitàries al camp del Figueral. Dos fets que assenyalen que "el suport de la gent i dels nostres patrocinadors segurament no serà el mateix a Pina que Algaida, però ja estam cansats de falses promeses que no s'arriben a complir mai".

El club assenyala que "sabem que el Consistori té en marxa un projecte de remodelació, però pensam que no avança al ritme esperat: s'havia de tancar el camp i encara no s'ha fet, s'hi havia d'instal·lar un nou punt d'il·luminació i arriba una nova temporada i estam igual". Així mateix, en una carta dirigida al batle d'Algaida aquest mateix estiu, assenyalen que "volem ser iguals que els jugadors de futbol de la UE d'Algaida, volem ser jugadors i ciutadans de primera, no de segona categoria".

L'Ajuntament

"Coneixem la mala situació dels vestidors, perquè va ser l'Ajuntament qui els apuntalà i, de fet, en el Pla d'Obres i Serveis de 2009 n'hi ha prevista la construcció d'uns de nous. Per això hem constituït una comissió en la qual figura el Pina CF, per acordar entre tots les instal·lacions esportives que volem per a Pina", assenyala el batle d'Algaida, Francesc Miralles. També manifesta que "no entenc les dues línies de comportament del Pina: d'una banda, assisteixen a les comissions i ens aporten bones idees, com ara la d'incloure l'enllumenat en el Pla E, i de l'altra mostren les seves queixes". Miralles conclou que "estam pendents de la resolució definitiva del POS per iniciar les obres".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Font de Pina, fa mes de 14 anys
Ja se sap: A Pina qui no hi du pa no dina, i qui n'hi du, tornà dejú.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente