nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Tensió en el ple de Pollença

L'equip de govern de Pollença (UM-UNPI, PSOE i PSM) va aprovar ahir els comptes de 2009 amb la previsió d'ingrés de 500.000 euros provinents de l'impost de construcció i obra per fer la reforma de l'hotel Formentor.

Aquest punt va ser un dels més criticats per l'oposició, que va remarcar que "és impossible que la reforma es pugui començar enguany, per la qual cosa els pressuposts no s'adapten gens a la realitat", segons va manifestar el portaveu del PP, Bartomeu Cifre, qui va afegir que "falten dos milions d'ingressos per poder quadrar els comptes municipals".

Per part seva, el portaveu d'Alternativa per Pollença, Pepe García, va criticar fortament l'actitud del regidor d'Hisenda, Juan José Mir, i fins i tot va arribar a demanar-ne la dimissió "per la seva falta d'actuació i per l'incompliment de l'acord de ple del setembre passat, en què es va acceptar fer un pla d'austeritat per lluitar contra la crisi i reduir les despeses corrents".

El regidor d'Hisenda va contestar a les crítiques i es va referir al regidor d'Alternativa assegurant que "és un alarmista". A més, Juan José Mir va deixar clar que "s'han intentat reduir les despeses i prioritzar les inversions en serveis socials a causa de la crisi econòmica".

L'Ajuntament va aprovar ahir els comptes, que preveuen 29.765.717 euros de despeses davant els 29.832.291 euros d'inversions, la qual cosa suposa un superàvit de 66.574 euros. Segons l'informe de l'interventor municipal, "l'augment de les inversions s'ha aconseguit amb previsions que poden considerar-se excessivament optimistes". Així, des de l'oposició van remarcar que els comptes s'han presentat quan ha transcorregut la meitat de l'exercici i Bartomeu Cifre (PP) va destacar que "la previsió d'ingrés per obres és d'un milió d'euros, però la recaptació fins ara és només de 150.000". • M. Nadal

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per J.R.Bosch Sangroniz., fa mes de 14 anys
Veig l'Ajuntament de Pollença en quebra tècnica . I el pla d'austeritat aprovat el setembre, fa un any. Semble que hi ha un desafiament a l'equip de govern, a veura qui gasta mes.
Valoració:0menosmas
Per inquer, fa mes de 14 anys
que se sap si hi haurà auborada demà o no?
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente