algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El GOB recorre la llicència d'obres de 14 xalets a Bunyola

Segons l'organització ecologista, el sol en el qual es pretén aixecar els habitatges 'no es pot considerar urbà'

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha enviat un escrit a l'Ajuntament de Bunyola sol·licitant la revisió d'ofici d'una llicència d'obres per a la construcció de 14 habitatges unifamiliars adossats, per considerar que la seva ubicació no pot ser considerada sol urbà.

L'organització ecologista ha informat en un comunicat que la llicència atorgada per l'Ajuntament el maig de 2008, a l'empresa Promocions Es Castellet, correspon a una zona, a l'altura del número 42 del carrer Orient, que "no compleix les condicions per ser considerat terra urbà".

Segons l'opinió del GOB és impossible facilitar l'accés de trànsit rodat per l'esmentat carrer -requisit legal per a la llicència- i la solució aportada pels promotors, de facilitar-lo pel Camí Vell de Sa Comuna, "seria irregular", segons el grup ecologista, per tractar-se d'una via rural.

El GOB denuncia també que la construcció de 14 xalets adossats "trencant la tipologia tradicional del seu entorn, en un dels punts de més altura del poble de Bunyola" tindria "un fortíssim i irreparable impacte visual".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Susa, fa mes de 14 anys
Gracias al GOB y a todos los que apoyen de alguna manera el que no se lleve a cabo esta barbaridad! Los que vivimos en Bunyola sabemos lo dificil que es circular y encontrar plaza de aparcamiento en via publica... Me pregunto hacia donde esta mirando el Ayuntamiento?????? Y hacia donde mirara cuando hayan dejado destrozar uno de los pueblos mas preciosos en la isla, que aun conserva el encanto del patrimonio y la identidad mallorquina...
Valoració:5menosmas
Per Setri, fa mes de 14 anys
Es evident que no fa falta militar al GOB per veure que fer aquests xalets és una animalada
Valoració:5menosmas
Per Talaiot, fa mes de 14 anys
Gràcies al GOB per la defensa que fa del territori de les illes. No record qui vadir, encertadament, que: Si a las Balears no tinguessim el GOB, l'hauríem hagut d'inventar!
Valoració:3menosmas
Per DX, fa mes de 14 anys
No atureu! Gràcies per tot!!!
Valoració:6menosmas
Per fart d'ejpanya, fa mes de 14 anys
El GOB i l'OCB, dues entitats que et permeten tenir una mica d'esperança
en el futur d'aquesta terra
Valoració:7menosmas
Per Pau, fa mes de 14 anys
Força, GOB!
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente