cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

Sóller aprova els tràmits per anul·lar la llicència de Bonhoure

El ple acorda per unanimitat remetre al Consultiu l'expedient obert contra el francès en vaga de fam per defensar ca seva

Mentre que Cristophe Bonhoure, el ciutadà francès que s'ha posat en vaga de fam a Sóller, du a terme la seva particular croada per aconseguir que no tomin ca seva, ahir l'Ajuntament va aprovar per unanimitat el tràmit d'enviar al Consell Consultiu l'expedient que ha originat aquesta situació.

El ple d'ahir va ser un dels més concorreguts dels darrers mesos, s'hi esperava fins i tot algun tipus de protesta, però va transcórrer amb total normalitat i es va enllestir en uns cinc minuts sense cap comentari per part del públic assistent.

La regidora portaveu, Catalina Esteva, volgué puntualitzar que "el ple no té res a veure amb la vaga de fam de Bonhoure, ja estava previst i era una qüestió que s'havia de tancar abans del mes d'agost". Fins i tot l'oposició va votar-hi a favor, i qui era el regidor d'Urbanisme quan es va atorgar la llicència a Bonhoure, Gabriel Darder (PP), assegurà que "sembla més que evident que aquest home va canviar de lloc la construcció que se li va autoritzar", fet que confirma l'actual regidor d'Urbanisme, Francisco Rodríguez. El ciutadà francès, de moment, continuarà amb la vaga de fam.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.