algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Els nins del Port d'Andratx tindran escola nova el 2010

Ajuntament i Govern han signat l'acord de col·laboració, que també contempla una escoleta. El gruix de les obres puja a 3 milions

La consellera d'Educació i Cultura, Bàrbara Galmés, i la batlessa d'Andratx, Isabel Alemany, han signat un conveni de col·laboració per construir el nou col·legi públic i un nou centre educatiu de primer cicle d'infantil a la zona del Port del municipi. El projecte, que ja ha sortit a licitació (BOIB, 18 de juny), suposarà una inversió global de 3.190.744,41 euros i la creació de 225 noves places escolars d'infantil i de primària al municipi. Així mateix, la construcció del centre educatiu per a nins i nines de 0-3 anys, l'EEI Ses Bassetes, permetrà incrementar l'oferta per aquest tram educatiu en 37 places.

La previsió de la Conselleria d'Educació i Cultura és que les tasques de construcció dels nous equipaments es puguin iniciar a principi de setembre i que puguin estar enllestides el setembre de 2010. El pressupost total d'aquesta actuació serà assumit per les diferents parts de la següent manera: d'una banda, la Conselleria d'Educació i Cultura, a través de l'Institut Balear d'Infraestructures Educatives i Serveis Culturals (IBISEC), sufragarà el cost de les obres d'execució del nou col·legi, estimat en 2.555.634,11 euros. Mentrestant, l'Ajuntament es compromet a aportar a l'IBISEC les quantitats necessàries per satisfer el cost de les obres d'execució de l'escoleta municipal, que ascendeix a 627.900 euros.

Poble capdavanter

La consellera d'Educació, Bàrbara Galmés, valora positivament l'execució d'aquestes actuacions que, juntament amb projecte d'ampliació previst a l'IES Baltasar Porcel, contribuiran a situar el nucli d'Andratx en una posició d'avantatge respecte a d'altres municipis de la comunitat autònoma, ja que tindrà uns equipaments educatius preparats per garantir un servei de qualitat a tots els nivells de l'ensenyament, d'acord a les necessitats actuals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.