algo de nubes
  • Màx: 18.56°
  • Mín: 8.69°
18°

Jaume Coll, nou batle de Lloret

El cap de llista de la coalició Lloritans Independents dirigirà el Consistori els propers dos anys. Aposta per continuar la feina que inicià Arnau Mateu

Jaume Coll, número 1 de la llista de Lloritans Independents, exhaurirà els dos anys que queden de legislatura com a batle de Lloret després que Arnau Mateu, que fins dimecres va ser el primer edil de la localitat per UM, li cedís ahir la simbòlica vara.

Amb el canvi de batlia es compleix el pacte que la coalició Lloritans Independents (integrada pel PSOE, el PSM, Entesa i independents) i Unió Mallorquina signaren a principi de legislatura. L'acord establia que Arnau Mateu (UM) seria batle els dos primers anys i Jaume Coll, els dos darrers.

En el discurs de presa de possessió, Coll afirmà que l'equip de govern continuaria les polítiques iniciades pel batle anterior, és a dir, "recórrer a la imaginació, a la participació i als suports polítics, perquè la situació econòmica no ens permet gastar gaire". Coll també recordà que "l'Ajuntament és una casa oberta a tos els lloritans".

Autoritats

Així mateix, el nou batle tingué paraules d'agraïment per als càrrecs polítics aliens a Lloret que assistiren al ple, entre els quals destacaren el conseller de Mobilitat i la consellera d'Interior, els diputats Josep Melià i Gabriel Barceló, i alguns batles de la comarca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.