nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

A Inca, el tren soterrat

Membres de la Plataforma pro soterrament del tren a Inca iniciaren ahir les tasques de penjar unes 500 pancartes per reivindicar l'execució del projecte

La Plataforma pro soterrament del tren a Inca penjarà unes 500 pancartes per tota la ciutat per reivindicar que es dugui a terme el projecte del soterrament de les vies del tren al seu pas per la ciutat. Així ho va manifestar ahir el portaveu de la plataforma, Antoni Ensenyat, que va afegir que "continuarem amb la recollida de firmes que iniciàrem fa poc menys d’un any. Durant aquest temps, ja n’hem aconseguit recollir prop de 6.000". D’aquesta manera, ahir dematí un petita representació dels membres de la plataforma es van congregar a l’estació del tren d’Inca, on van aprofitar per penjar tres pancartes, en què es mostra la futura aparença de l’actual estació després d’executar el soterrament de les vies.

Aïllats

El president de l’Associació de Veïns de Crist Rei, Josep Balaguer, va posar èmfasi que "al barri de Crist Rei viuen uns 8.000 habitants que estan separats del centre per un pont subterrani. Existeix una incomunicació total entre les dues parts d’Inca". En aquest aspecte, Balaguer va recordar que "el túnel es va construir com un benefici per als ciutadans de Crist Rei, però no basta". Per això, ara demanen que es dugui a terme el soterrament de les vies. En aquest sentit, Balaguer afegí que "l’execució del projecte que reivindicam és d’una necessitat imperiosa. Volem ser una ciutat i no dues meitats". Per la seva part, fonts de la Conselleria de Mobilitat del Govern van insistir ahir que "no descartam el projecte que es reivindica des de la plataforma, però segurament no hi haurà temps d’executar-lo durant aquesta legislatura perquè hi ha altres obres, com és el tren d’Alcúdia o d’Artà".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.