nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Els veïns de Muro estan farts del botellot

Els habitants de la zona residencial propera a una discoteca ja no poden més. Denuncien la brutor i el vandalisme que pateixen tots els caps de setmana

Tassons, botelles, brutor, renou, sexe, vandalisme, xeringues pel carrer i excés de velocitat davant les seves cases són les molèsties que pateixen cada cap de setmana els veïns de Muro que viuen a la zona on també està ubicada una coneguda discoteca del poble i que congrega centenars de joves durant les nits dels divendres i dissabtes.

Després d’anys de problemes, finalment els veïns han volgut denunciar públicament les nefastes conseqüències del botellot que es fa davant les seves cases i critiquen que "tot i les reiterades queixes a l’Ajuntament i a la Policia Local, no s’hi han cercat solucions". Així, els afectats només demanen "poder dormir tranquil·lament dins les nostres cases" sense haver de patir les greus molèsties que causa el jovent.

Reunions

Tot i que dilluns començaren les reunions del Consell sectorial de bones conductes creat per l’Ajuntament per pal·liar els problemes del botellot, "el batle se n’anà abans que s’acabàs i no hi assistiren ni la meitat de col·lectius convidats", sentenciaren els veïns, que se senten indefensos davant aquesta situació que pateixen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.