algo de nubes
  • Màx: 11.84°
  • Mín: 7.77°
11°

“S'ha de rompre amb ASI”

L'oposició de Llucmajor coincidí ahir a demanar al PP seny i a demostrar que és possible regenerar la vida política després del cas Rabasco

El ple que tingué lloc ahir a l’ajuntament de Llucmajor va ser d’estrena. Joan Jaume Mulet assumí el càrrec com a batle accidental després de la renúncia de Lluc Tomàs, el 18 de novembre passat.Tots els grups que formen l’oposició reclamaren o exigiren al PP que rompi el pacte amb ASI, que li assegura la majoria, "per transmetre a la ciutadania que aquest municipi pot mirar cap endavant i que és possible regenerar la vida política". Joan Jaume trobà que no era el moment "oportú" de respondre i es va remetre al ple extraordinari que es durà a terme a primers de desembre i que haurà d’elegir el nou primer edil del Consistori llucmajorer.

Després de la lectura del comunicat de renúncia com a regidor i com a batle de Lluc Tomàs arran de la sentència que el va condemnar a tres anys de presó per malversació de cabals públics, el grup socialista demanà "l’extinció del pacte PP-ASI, en haver-se demostrat que era, ni més ni menys, que un atracament per al municipi". De la seva banda, la portaveu del Bloc, Joana Lluïsa Mascaró, reclamà també que el PP eviti en el futur el seu pacte amb ASI, "perquè la mateixa sentència indica que no poden al·legar desconeixement dels fets delictius del seu soci, que acabaren implicant el batle". Pel que fa al futur govern municipal, demanaren "seny, responsabilitat i honestedat".

UM, per part seva, exigí al PP "un acte de valentia política i una reflexió sobre els futurs pactes, que han de ser profitosos per al poble i no per a uns pocs".Mentrestant, ASI, a través del seu regidor Guillermo Roig, escenificà que no abaixarà el seu to bel·ligerant contra l’oposició per molt que estigui en joc la seva continuïtat dins l’equip de govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 15 anys
Per tal de que el PP pugui refer la vida política al consistori, haurien de dimitir TOTS. Heu de pensar que són gent no qüalificada per a gestionar el municipi. Això està més que demostrat amb el dèficit en què es troba l´entitat local i les nul·les actuacions que s´han fet al poble els darrers 10 anys.
Fa vergonya veure la tristor que demostren els súbtits del Sr. Tomàs davant un ple en què hi manca el cap, és a dir, el LLADRE. No saben que l´han condemnat a 3 anys? Encara dubten del que ha fet? Heu da saber que només s´ha condemnat a Sr. Tomàs pel tema de la denúncia en referència als espectacles, però ningú ha dit absolutament res de la quantitat de comissions que han cobrat, ell i els seus súbdits, per les megacontruccions de Maioris , Sa Torre, golf, etc, Com és possible que amb la paga de batle hagi fet tant de patrimoni? Tot el poble ho sap. Com és possible que el seu germà tingui una venzinera, curiosament amb els permissos atorgats en època del PP? Tot el poble ho sap. Etc, etc.
En definitiva, me repugna el meu municipi, un municipi de retrassats als qui, d´altra banda, tot el poble encara té els nassos de fer-lis mambelletes enlloc de tirar-lis pedrades quan passen en processó.
Com a poble, crec que hauriem de fer alguna cosa seriosa per a posar un poc d´ordre als nostres, mmm, "representants". MANIFESTACIÓ.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente