cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 27°
33°

Riuada de gent a Consell

L’onzena Fira de tardor i la cinquena Fira del vi han omplert Consell de visitants aquest cap de setmana passat. L’envelat que s’ha instal·lat a la plaça Major i les paradetes que s’estengueren per diversos carrers concentraren les principals activitats. Una riuada de gent la recorregué de dalt a baix. Els visitants, tanmateix, es fixaren especialment en la Mostra de races autòctones –aviram, ca rater, porc negre, ovella roja– i en la Fira de vins.

Així mateix, els productes més locals també ocuparen un lloc destacat en la fira. Consell és un poble amb tradició artesana: ganivets, embotits i sabates, entre d’altres productes. Per això, amb la col·laboració de les associacions i entitats del municipi l’artesania local tingué un espai reservat a la fira. Una menció especial mereix la mostra que organitzaren els fusters consellers i en què exhibiren les seves obres, i la Mostra d’eines del camp.

La fira quedà oficialment inaugurada a les deu del dematí, amb el passeig que realitzaren les autoritats locals acompanyades de la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; la consellera d’Agricultura, Mercè Amer, i el conseller insular d’Obres Públiques, Antoni Pascual. Ahir vespre, les actuacions musicals de Sa Ximbomba Atòmica i els Grollers de sa Factoria de so tancaren la fira.

LES XIFRES
    
500
El Tast i Tapes, un èxit.

Una de les activitats que més èxit tingué de les que s’organitzaren al voltant de la fira va ser el Tast i Tapes. Més de 500 persones assistiren en aquesta particular mostra gastronòmica, en què es degustaren productes i vins genuïnament consellers. A banda del Tast i Tapes, el poble ha acollit altres activitats des de dimarts passat: dos tasts de vins, un tast d’olis que gaudí de la col·laboració del CDEIB, una berenada popular a la vinya de Can Ribes i nombroses mostres i exposicions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.