muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

La mostra que esborra el “no m'agrada la llampuga”

Durant la setena edició de la mostra se serviren més de 35.000 racions de llampuga

3.500 quilos de llampuga i 28 maneres de preparar aquest peix blau varen ser el gran atractiu de la setena Mostra de la llampuga de Cala Rajada. Si a aquestes exquisideses se sumen l’entorn del port i un incessant degotís de persones, l’èxit està assegurat.

Plats per a tots els gustos

Els 35.000 plats que se serviren durant la jornada d’ahir tampoc no deixaren indiferent ningú. "Els canelons i els burritos han estat deliciosos", assegurava en Josep Sastre, un dels assistents. Però la llampuga ahir es preparà de moltes més maneres: amb escabetx, marinada, arrebossada, amb confitura, amb pebres, amb fideus, dins creps i fins i tot dins hamburgueses...

Els pescadors i restauradors gabellins demostraren que el peix blau protagonista de la mostra, tot i que tradicionalment és poc valorat, "té un potencial enorme que exploram amb molt de gust gràcies a mostres com aquesta", assenyalà un dels cuiners. El batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, acompanyat per la consellera d’Agricultura i Pesca, Mercè Amer; el conseller de Turisme, Miquel Nadal i la consellera Insular d’Economia i Turisme, Isabel Maria Oliver, inauguraren la mostra a les onze del matí i tastaren alguns dels plats. A les deu de la nit la mostra tancà les portes, amb la certesa d’haver deixat tothom content i panxa plena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.