nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Trobada de llépols a Esporles

La Fira Dolça va celebrar ahir la seva IV edició amb un altre notable èxit tant de públic com d’expositors, ja més de cent participants, professionals i aficionats ompliren el passeig del Rei amb les seves creacions.Una gran varietat de pastissos, coques dolces i salades, ensaïmades, xocolates i un llarg etcètera van delectar el paladar dels nombrosos visitants.

El primer diumenge del mes d’octubre és ja una data assenyalada a l’agenda local d’Esporles. Un any més, l’encontre va aportar una dimensió bulliciosa i colorista a aquest poble de la serra de Tramuntana. Els responsables van assegurar que la fira està consolidada i és cita obligada per la seva diversitat i qualitat.

Així mateix, la mostra ofereix una important oferta complementària: l’artesania. Així, als carrers propers al passeig del Rei es van poder adquirir tot tipus d’articles, des de bijuteria fins a ceràmiques i sabons casolans.Un dels grans atractius de la jornada va ser l’encontre de més de 240 brodadores, randeres i floreres, arribades de diversos municipis.

També van despertar molt interès els show cooking o espectacles de cuina. Els còctels elaborats per Antoni Motoso amb conegudes begudes autòctones com el palo i les herbes dolces van animar més d’un. L’apartat de cuina gaudí de la participació de l’Associació de Celíacs de Mallorca, que van preparar exquisides postres. Fou una jornada de dolç amb molt d’èxit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.