cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
14°

El GOB presenta al·legacions a la llicència municipal del camp de golf de Son Baco

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) va sol·licitar a l'Ajuntament de Campos que no doni la llicència al complex de golf amb oferta complementària de Son Baco per considerar que representa una “greu afectació dels recursos naturals”.

En un comunicat, el GOB va destacar que a més de la incidència territorial i paisatgística que suposa la seva construcció, aquest projecte representarà una “transformació radical” del paisatge agrícola i rural de la zona d'Es Palmer.

Així, l'associació ecologista va manifestar que la seva construcció contradiu la Llei 4/2008 de 14 de maig de mesures urgents per a un desenvolupament territorial sostenible a les Balears, i va destacar així mateix que la seva localització és lluny de les zones turístiques, cosa que contradiu el Pla territorial de Mallorca.

El projecte de construcció del camp de golf s'ubica a la localitat de Campos, dins de les finques de Son Baco i Es Pi, ocupant una extensió d'unes 65 hectàrees. Preveu un camp de golf de 18 forats, amb una seu social, una casa de vigilants, una piscina d'uns 350 metres quadrats i diverses pistes de tennis. D'aquesta manera, hi haurà en total unes 328 places turístiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Germinal, fa mes de 15 anys
Mentre hi hagi "golfos" hi haurà golf, perquè la jet, i tota la pijolàndia necessita jugar al golf i no fer-se amb el cabrum proletari. El golf és un signe de distinció i de selecció social classista, nazi o feixista que és el mateix. No és només una qüestió ecològica, perquè també és una qüestió de segregació social.
El que és patètic és que l'esquerra s'empassi les necessitats dels rics.
Valoració:-1menosmas
Per Paparra autoctona de Son Baco, fa mes de 15 anys
El del nassos, sempre podràs beure aigua de la depuradora de Campos si no s'empra per al Golf.
Sí al golf de Son Baco, si senyor o a treure carbó com a Astúries o fer-se funcionari cobrant dels impostos que carreguin als miners.
Valoració:-3menosmas
Per Fins es nassos de herba de camp de golf, fa mes de 15 anys
Els turistes duran una botelleta d'aigua de caseva per omplir la piscina i regar el camp de golf?
Que ja esta bé, a n'aquest pas ens morirem de set amb tanta herba no autoctona
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente