muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

Campos cruix

L'urbanisme desenfrenat ha creat grans residencials dormitoris. A la saturació total dels serveis s'uneix la pèrdua d'identitat com a poble

El titular reprodueix el que diuen tots els veïns de la localitat: "Campos cruix de per tot". La construcció de blocs d’habitatges a balquena ha propiciat la pèrdua d’identitat com a poble, un fet que tanmateix s’haurà de mesurar en el futur immediat però que és en mans dels campaners revertir-lo. Però el que a hores d’ara no es pot aturar és la saturació absoluta dels serveis, de tots els serveis.

El desenvolupament urbanístic de la localitat del Migjorn, es llançà de valent en els darrers 4 anys de govern del PP d’Andreu Prohens, que en duia 12 governant. Va envidar la falta i va perdre el truc.

Campos ocupa encara les principals revistes i butlletins d’ofertes immobiliàries, però hi ha hagut un téntol. Hi ha pisos buits i, segons expliquen professionals del sector "no telefonen ni per demanar-ne els preus". Uns preus que, de continuar la tendència actual, podrien fins i tot igualar-se amb els de Protecció Oficial.

Malgrat això, encara hi ha grues i màquines excavadores edificant i tot un seguit de solars pendents dels judicis entre propietaris, on en teoria s’han de construir més blocs de pisos. Però hi ha un fet simptomàtic. Un promotor va formalitzar la paga i senyal per un solar i després va renunciar-hi.

A Campos, la febre del ciment ha minvat quan les vaques ja no hi són. Ara serà tasca del nou Pacte de govern intentar tapar els crulls de l’avarícia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.