muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El mal temps obliga a traslladar la diada castellera de la plaça de la Bassa de Manacor al pavelló de na Capellera

Finalment, no va poder ser. El mal temps obligà a traslladar la diada castellera prevista a la plaça de la Bassa al pavelló de na Capellera, i deslluí per això una jornada que es preveia interessant amb la participació dels locals Al·lots de Llevant, els Castellers de Mallorca i els Moixiganguers d’Igualada, que varen ser els convidats per a l’ocasió.

L’altura de l’envelat del pavelló no va ser cap impediment perquè les tres colles poguessin desenvolupar la seva actuació prevista, però sí la calor, que arribà a fer-s’hi insuportable.

El cap de colla dels Al·lots de Llevant, Sebastià Grimalt, comentà que la seva principal preocupació era el canvi d’escenari de la Bassa al pavelló. «Havíem preparat l’actuació tenint en compte el pendent de la plaça i ara, en una superfície totalment plana, haurem d’estar atents que tot surti correctament».

Vano de 5

Les preocupacions de Grimalt aviat es dissiparen. Els Al·lots de Llevant (de verd) completaren una actuació brillant i iniciaren l’acte amb un 3/7, per continuar amb un 4/7, un 4/7 amb agulla i un vano de 5. El públic manacorí, ja aficionat a aquestes jornades, vibrà amb els seus castells i provocà que el pavelló de na Capellera registràs una entrada molt bona.

Intercalats, els Castellers de Mallorca (de vermell) i els Moixiganguers d’Igualada (de lila) alçaren els seus castells. Els de Mallorca feren la mateixa actuació que els de Llevant però amb un pilar de 5 en lloc d’un vano.

Els Moixiganguers d’Igualada demostraren les seves habilitats i oferiren tota una mostra de tècnica, motius suficients per deixar clar per què han estat els convidats d’aquesta ocasió.

Els principatins d’Igualada realitzaren un 3/7, un intent de 4/7, un 5/6, un 4/7 i un vano de 5, per completar una brillant jornada que a pesar de l’escenari i del mal temps va ser tot un èxit de públic i de participació.

Amb tot, els Al·lots de Llevant tornaren a demostrar una vegada més que estan passant per un dels seus millors moments i que els seus membres traspuen aires de superació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.