algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els crits i cants per la llibertat i contra la monarquia traspassen els murs de Marivent

La representació de la Mallorca digna ha quedat fora de Marivent, però els seus crits i els seus cants han traspassat els murs i han arribat a qui no els volia escoltar.

La 239ena cantada del Cant dels Ocells per la Llibertat s'ha traslladat del seu lloc habitual, la plaça de Cort de Palma, cap a just davant les portes del palau de Marivent.

Allà, els cantaires per la Llibertat han desplegat el seu repertori habitual i han desplegat tres pancartes: 'Arruix Borbons', 'Recuperem Marivent' i 'Madrid ens roba. Independència'.

Les associacions que ho han organitzat són Recuperem Marivent, Música per la llibertat, Arruix Borbons, l’Assemblea Sobiranista de Mallorca i Jubilats per Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan antoni alarcon ripoll, fa dervers d'un any
son 18 ,pero molt valents anim Salut i republica . quants de presidents de una republica podriem pagar amb lo que m hos coste una monarquie com aquesta imposade per un dictador
Valoració:11menosmas
Per Jo, fa dervers d'un any
Per els trolls d'aquí dalt..si s'hagués publicitat, potser hi hauria anat més gent! Com jo, per exemple i molts que no n'estaven al corrent..ara que ja teniu una resposta, podeu anar a ajugar el cul als Borbons, aquests que viuen de puta mare, a una propietat que es dels mallorquins...recorda als Franco amb el Pazo de Meirás...
Valoració:11menosmas
Per No pas, fa dervers d'un any
Estaria bé sentir els seus visqués a la monarquia decadent i decimonònica. Ah, ah, ah !
Valoració:9menosmas
Per Felipe, fa dervers d'un any
Mañana tenemos junta vecinal, seremos 35, vendrá fotógrafo y periodista ⁉️
Como veo q estos “cuatro” son noticia …
Valoració:0menosmas
Per Eeeeeggpaña, fa dervers d'un any
Es bossots com tú i en Kiko tampoc sumau per un partir de fútbol, !au! a mamar a ses lleones des Born, ñordoeeeggggppañooooooles,que fins i tot amb escriure feis alor de ppodrit.
Valoració:8menosmas
Per sombrero y barba, fa dervers d'un any
De entre los tres con sombrero cabe suponer que uno de ellos es el de siempre.
Yo cuento 16.
Valoració:0menosmas
Per fàcil, fa dervers d'un any
Com a troll, li agraden els negatius; per tant, la meva proposta és: ni llegir el "Mallorquín" -"Guapi", etc.- ni puntuar-lo. Amb l'excepció, quant a la valoració, que si veim que ja té qualque negatiu puntuar-lo en verd i si ja té qualque positiu puntuar-lo en vermell; es tracta de deixar-lo a zero o com més a prop del zero millor.
Valoració:6menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
15 y el de la foto…

No dan ni para un partido de fútbol 🤣
Valoració:-1menosmas
Per xisco, fa dervers d'un any
¡¡¡Si son 18 ...!!!
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente