algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.84°
10°

#Correllengua2022 | Per on passarà la flama de la llengua i quins actes s'hi faran?

197883

Joves de Mallorca per la Llengua recupera la seva activitat més emblemàtica, el Correllengua, celebrat per primera vegada el 1995, consistent en dur la flama de la llengua amb un sistema de carrera de relleus a l'estil de la flama olímpica.

A l'edició 2022, la flama de la llengua recorrerà, durant els dies 22, 23 i 24 d'abril, 26 municipis de Mallorca.

Dia 22 començarà amb un acte inaugural a Palma, a la plaça de Cort, i durant tres dies es visitarà Marratxí, Santa Maria, Consell, Alaró, Binissalem, Lloseta, Inca, Campanet, Búger/Ullaró i finalment la flama dormirà a sa Pobla on es farà un concert i un correfoc. El dia 23 la flama partirà de Pollença i recorrerà Alcúdia, Muro, Llubí, Maria de la Salut, Petra, Sant Joan, Montuïri i finalment dormirà a Algaida on es farà una ballada. El dia 24 recorrerà Llucmajor, Campos, Felanitx, Porreres, Vilafranca i finalment arribarà a Manacor, on es durà a terme un gran concert a l'estil Treu la Llengua on hi actuaran Auxili, O-ERRA i Vaivé. El concert és gratuït però cal reservar en aquest enllaç.

La ruta del Correllengua 2022

dBalears ha elaborat un mapa amb els pobles pels quals passarà la flama de la llengua i els horaris. Aquest mapa l'anirem actualitzant amb cròniques i imatges de l'esdeveniment.

Actes per pobles

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per molta força, fa dervers d'un any
Força Correllengua !
Feis una molt bona feina !
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente