muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

«Amb el Premi Martí Gasull, hem guanyat molta visibilitat en els territoris germans»

Aquest dilluns, 28 de febrer, es va fer el lliurament de la novena edició del Premi Martí Gasull, organitzat per la Plataforma per la Llengua, que enguany ha reconegut la tasca de la cooperativa La Fageda, de Ràdio Arrels (que va guanyar la votació popular) i Diari de Balears.

El Premi Especial del Jurat va ser per al pedagog Joaquim Arenas, en reconeixement de tota una vida lligada a la defensa del català i per haver estat un dels artífexs de la immersió lingüística.

Tomeu Martí, director del dBalears ha explicat que «l'elecció del dBalears com a finalista d'enguany i tota la campanya de votació popular del Premi Martí Gasull ens ha fet guanyar molta visibilitat als territoris germans del País Valencià, el Principat de Catalunya i de Catalunya Nord».

El director de dBalears ha destacat que «ens hem sentit molt estimats i valorats i ens ha emocionat veure la gran quantitat d'amics que té el nostre diari. Ja sabíem que tenim molts de lectors, però hem descobert que tenim molta gent que se sent identificada amb la nostra feina i amb la nostra funció».

El director de dBalears ha volgut agrair la feina que ha fet «tota la gent que formam aquesta gran xarxa que és avui dBalears», una xarxa que formen «els professionals, els col·laboradors, les desenes d'alertadors, tota la gent que ens fa arribar les seves crítiques i comentaris i, evidentment, tots els lectors».

Finalment, des de dBalears s'ha fet un agraïment públic a la Plataforma per la Llengua i a tota la gent que s'ha implicat en la votació popular: «Estam immensament agraïts a les més de 3.000 persones que ens han votat i a tota la gent que s'ha mobilitzat, especialment a les nostres amigues de Catalunya Nord».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys
No te ha molado el comentario del Masters de Augusta?
Jo, estaba bien 😞
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente