algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

Es publica un recull de legislació lingüística de les Illes Balears

195563

L’Institut d’Estudis Autonòmics (IEA) publica un recull de legislació lingüística de les Illes Balears, en paper i, simultàniament, accessible gratuïtament en línia en format pdf. Es tracta d’una edició preparada pels professors Antoni Llabrés i Maria Ballester, del Departament de Dret públic de la Universitat de les Illes Balears i apareix com a núm. 14 de la col·lecció ‘Eines’ de l’IEA.

Amb una extensió de cent quaranta-dues pàgines, aquest primer volum recull la legislació lingüística relativa als usos institucionals i a la funció pública, amb un total de vint-i-cinc textos legals, que s’editen íntegres o extractats (amb els continguts de dret lingüístic que s’hi contenen).

Després d’un primer bloc, que comprèn el marc normatiu general, estatal i autonòmic, la publicació aplega les disposicions pròpies dels usos lingüístics de les institucions i el règim lingüístic de la funció pública, i finalitza amb un índex analític. L’IEA té previst publicar aquest mateix any un segon volum de legislació lingüística, a cura dels mateixos autors, dedicat normativa sectorial (audiovisual, àmbit socioeconòmic, etc.).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.