algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

Creus que l'expulsió de Pere Soler d'El Pi és una mesura injusta?

Una de les notícies més destacades de l'àmbit polític ha estat l'expulsió de Pere Soler i la suspensió de militància de Bel Febrer d'El Pi-Proposta per les Illes.

La decisió definitiva del Comitè Executiu Autonòmic va ser comunicada la setmana passada i es pren després que Soler i Febrer haguessin arraconat Xisca Mora com a portaveu del partit al Consell de Mallorca.

Soler i Febrer, que compten amb el suport de l'agrupació d'El Pi d'Inca, han assegurat que la decisió «és poc rigorosa i basada en arguments poc fonamentats, basats en criteris polítics i no en els estatuts del partit».

Sigui com vulgui, sembla que la decisió ha tornat a dividir el partit liderat per Tolo Gili. Davant aquesta situació, des de dBalears demanam als nostres lectors si creuen que l'expulsió de Soler és una mesura injusta. Les respostes de l'enquesta són les següents:

, és una mesura desproporcionada.

No, ha de ser conseqüent amb els seus actes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Matancer, fa mes de 2 anys
En Pere Soler, buida el seu ego pedalant, i després l’omple clicant a sobre del si….
Valoració:-4menosmas
Per Tomeu, fa mes de 2 anys
Ara, El Pi, ja no té llast, tots els que queden són un ramellet de virtuts, començant pel president del Tribunal que ha expulsat a P. Soler (per substituir a la senyora de), un president inhabilitat per a càrrec públic, per bon noi, això si, i acabant pel president-manat.
Valoració:5menosmas
Per Tati, fa mes de 2 anys
Crec que en PERE SOLER deu tenir es dit engalavernat de tant de pitjar el SÍ.

Aquesta és una magnifica iniciativa de DBalears per actuar contra el transfuguisme.
Valoració:-2menosmas
Per Florenci, fa mes de 2 anys
M'importa ben poc la dinàmica domèstica dels partits polítics. És cosa d'ells, dels seus equilibris interns, de les seves normes i de les transferències de poder. Els partits ens estan fent molt de mal, perquè posen per davant dels interessos de l'illa i del poble els seus propis. Mirau què està passant a Catalunya; mirau què està passant al País Valencià.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente