nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

'Veu Sahrauí', nou programa d'Ona Mediterrània dedicat al la lluita per la llibertat del Sàhara

194159

Aquest dimarts, 1 de febrer, Ona Mediterrània estrena una nova proposta de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears (AAPSIB): 'Veu Sahrauí', un programa d'una hora de durada que es farà en directe cada quinze dies i que s'emetrà cada dimarts (alternant un directe i una redifusió) a les 11.00.

L'actualitat i l'anàlisi de la situació en el Sàhara Occidental torna a Ona Mediterrània de la mà de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears i de Rafel Borràs que coordinarà i conduirà el programa. Núria Perea oferirà un aplec de les notícies més rellevants al voltant de la causa sahrauí i Ramon Orfila aportarà la seva anàlisi quinzenal.

El primer programa comptarà amb la participació del delegat sahrauí de les Illes Balears Ehmudi Lebsir i la presidenta de l'AAPSIB, Catalina Rosselló.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un cas que se repeteix per tot arreu, fa mes de 2 anys
Un altre poble al que voldrien apagar la veu i que tracten com a terroristes als seus paisans, simplement perque no intetessen a les potències mundials ni als que les governen, que prefereixen protegir als cafres que volen apoderar-se del seu territori.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente