algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Valtònyc aprofita el 28D i que ja no té mesures cautelars per entrar a l'Estat espanyol i fer-se una foto a Burlada (Euskal Herria)

El vespre d'aquest dimarts, 28 de desembre, Josep Miquel Arenas, Valtònyc ha anunciat que aprofitant que al matí Bèlgica li havia llevat les mesures cautelars «he pogut sortir del país. Després de 10 hores de cotxe creuant França, he entrat dins l'Estat espanyol després de 4 anys de no poder fer-ho, per visitar uns amics a Euskal Herria. Salutacions i fins la propera, Guàrdia Civil».

Valtònyc ha publicat una fotografia seva amb un grup d'amics sota el rètol del municipi navarrès de Burlata, que en Castellà té un nom ben revelador: 'Burlada'.

Aquest mateix dimarts, el Tribunal d'Apel·lació de Gant, Bèlgica, ha confirmat que Josep Miquel Arenas, Valtònyc no pot ser extradit a Espanya pels delictes d'enaltiment del terrorisme, injúries a la Corona i amenaces pels quals va ser condemnat a l'Estat espanyol.

Unes hores abans de la seva 'incursió' a terres navarreses, Valtònyc havia publicat aquesta altra piulada:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Que el compri na Rita Sa Pentinadora, fa mes de 2 anys

S'ha fet una foto al poble de Burlada, però a la Ultra Hora diuen que "se ha burlado de la Guardia Civiil".
Llavors només admeten els comentaris dels fatxes.

Valoració:3menosmas
Per Cap de suro, fa mes de 2 anys

Segons google maps es tarden 12 hores i mitja en fer aquest viatge

Valoració:-20menosmas
Per Escardapenyes, fa mes de 2 anys

Bondia, avui dematí he vis un twit que recordava això. La jutgessa i ponen del cas Valtònic és avui magistrada del Tribunal Constitucional, endevinau qui és?
També ho va ser del cas dels al-lots de Altsasua, com podeu veure és llogic que hagi arribat a on s'ha "colocat" per mèrits PePeronis.
Veis com funciona la Injustícia de Ñ, i com sabeu en n'Arnaldo de "pparejita" i van presumint de exemple de democràcia Ñorda per el món, junts amb en
Felipito Tacatún models de feixisme ranci.
Salut i República Països Catalans.

Valoració:30menosmas
Per Que no jugui, perque Espanya és diferent, fa mes de 2 anys

Que vagi alerta. Perque malgrat per tota Europa és una persona lliure i sense càrrecs, aquí els jutges-fatxes continuen errer que erre amb l'idea de capturar-lo i tancar-lo a la presó. Tot el cotrari de quan se tracta de feixistes que han delinquit, com per exemple els terroristes que atacaren el centre Blanquerna.
I que també vagi alerta, amb els feixistes fanàtics que pensen amb les vísceres.

Valoració:49menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente