nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Jaume Santandreu, Premi de Civisme a la Ciutadania i Virtut Cívica de la Generalitat de Catalunya

Jaume Santandreu i Sureda, síndic general de Can Gazà, ha estat guardonat amb el Premi de Civisme a la Ciutadania i Virtut Cívica, en el marc dels Premis Civisme 2021 que convoca la Generalitat de Catalunya, a través de la Conselleria de Drets Socials, i amb l’objectiu de destacar accions, entitats i persones que, des d’àmbits professionals, aborden el civisme o proposen reflexions i millores socials.

En concret, el Ciutadania i Virtut Civil reconeix persones o organitzacions que destaquin per l’excel·lència de la seva tasca i trajectòria en aquests camps.

Jaume Santandreu, des de fa seixanta anys, tracta i aixopluga la població marginal més extrema de Mallorca. Al text Marginàlia. Jaume Santandreu i l’exclusió social de Mallorca 1967-2007, de Jaume Mateu i Martí, es repassa puntualment aquesta trajectòria que continua ben viva, ja que continua dirigint Can Gazà.

A l’acte de lliurament, que es va fer el 29 de novembre, recolliren el guardó Jaume Mateu i Martí, president de Can Gazà, institut contra l’exclusió social, i Lluís Segura Seguí, director insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Entretant, els mercaders del temple ho observen amb ràbia i callen avergonyits.

Valoració:4menosmas
Per Molt bé, fa mes de 2 anys

Enhorabona,Jaume! Ja era hora, de que qualque persona o entitat premiàs la teva feina i la teva dedicació, a les persones marginades.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente