algo de nubes
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 8.69°
18°

[VÍDEO] Aina Sánchez-Monge: «No llegesc diaris que se posicionen totalment en contra dels meus ideals»

A partir del mes de setembre celebram els 25 anys de Diari de Balears amb una conjunt d'iniciatives com aquesta: 25 entrevistes a 25 joves menors de 25 anys. Una sèrie d'entrevistes que cerquen conèixer com i des d'on s'informen els joves.

És el torn d'Aina Sánchez-Monge, qui ens ha explicat que s'informa bàsicament per mitjà de les xarxes socials i ho fa sobre cultura, política i societat. També ha remarcat que li agradaria estar millor informada.

Per a trobar informació sobre Mallorca i les Illes Balears recorre als comptes de les xarxes socials de mitjans com IB3 i dBalears i també als comptes d'entitats com Joves de Mallorca per la Llengua i l'Obra Cultural Balear.

Pel que fa a la llengua, explica que té «molta importància» a l'hora de triar un mitjà. «Si un mitjà ja directament no fa cap notícia en català ja veig per on va i el descart un poquet», ha remarcat.

Finalment, a Sánchez-Monge li agradaria que els mitjans de comunicació estiguessin «actius i al dia». I ha destacat que no llegeix diaris «que se posicionen totalment en contra dels meus ideals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jo tampoc llegesc pamflets feixistes, fa mes de 2 anys

Jo tampoc. A El Mundo fa més de vint anys que no l'he llegit i a la U.H. de cada vegada el mir menys. I molt manco, llegesc els comentaris de la gent insensible i maleducada que entra als diaris per insultar , i escopir a la cara dels que tenen una ideologia que no és la de dretes.
Llegir el que escriuen aquests darrers, que no aporten més que mentides i crispació. éd la pitjor manera de perdre el temps.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente