algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
18°

L’Euroregió Pirineus Mediterrània estrena web que marca una nova etapa

Per a l’Euroregió Pirineus Mediterrània ha arribat el moment de mostrar la seva nova imatge, renovada a finals del 2020 segons la voluntat dels seus membres, i de proveir-se amb un nou lloc web més clar, més visual i més intuïtiu. S’articula entorn a les prioritats i als grans projectes de l’Euroregió que permeten entendre-la millor.

L’Euroregió, eina política de cooperació entre els tres territoris membres (els governs de la Generalitat de Catalunya i les Illes Balears, així com la Regió d'Occitània), organitzada com a Agrupació Europea de Cooperació Territorial, permet unir els seus esforços sobre les seves problemàtiques comunes, reflectides pels diferents projectes que lidera o dels quals és sòcia. Tant si es tracta de projectes cofinançats per diversos programes de la Unió Europea com de convocatòries específiques finançades íntegrament per l’Euroregió, es posiciona clarament a favor dels eixos principals següents: ciutadans, economia, territori i cultura.

El nou lloc està disponible en cinc idiomes (francès, català, castellà, anglès, occità), un aspecte essencial de la voluntat euroregional d’expressar la riquesa de la diversitat cultural i lingüística del seu ampli territori.

No només permet seguir l’activitat de l’Euroregió d’un cop d’ull a les xarxes socials o a través de la seva agenda, sinó també trobar en particular els projectes desenvolupats en el marc del Fons d’Ajuda Covid, per exemple, o bé subscriure’s a la newsletter, que també tornarà a aparèixer en breu, renovada per a l'ocasió i plena de detalls sobre els partenariats en curs.

El lloc web es pot visitar a www.euroregio.eu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris