algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

[ÀUDIO] Bartomeu Mestre: «Els agermanats volen Llibertat, Justícia, Igualtat i Germania; dos segles i mig abans del Liberté, Égalité, Fraternité»

181315

El matinal 'Bon Dia', que analitza l'actualitat social i política a la ràdio Ona Mediterrània ha conversat aquest dimecres amb l’escriptor Bartomeu Mestre, ‘Balutxo’.

Ens parla en aquesta ocasió del llibre ‘Ideologia i consciència social en el moviment revolucionari de les Germanies’ de la historiadora, investigadora i filòloga Eulàlia Duran i Grau.

‘Balutxo’ descriu Duran com una eminència en l’estudi de les revoltes agermanades i és autora, entre d’altres llibres, de ‘Les Germanies als Països Catalans’, un referent «fonamental i digne d’admiració».

«Aquest estudi és d’una densitat i d’una potència informativa gegantina. Qui vulgui accedir a una visió general de les Germanies en el conjunt de la Nació Catalana, trobarà en aquestes pàgines un excel·lent punt de referència i una convidada provocativa a cercar més informació», apunta Bartomeu Mestre.

Podeu escoltar l'entrevista sencera a continuació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluis Felipe Lorenzo García, fa mes de 3 anys

Enhorabona

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente