cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Justificació de la jugada de la setmana passada

Aquesta setmana han participat de la proposta del dBalears i la Federació Balear de Truc 235 persones.

La jugada era:

Marcador: 20-13. La parella formada per en Rafel Mariner i en Rafel Toni duen 31 envits. La parella formada per na Bàrbara i n'Aina Font envida la falta i és la primera vegada que els Rafels s’enfronten a elles, què faríeu?

I les possibles respostes han obtingut els resultats:

  1. Voler 48,86%
  2. No Voler 51,14%

Justificació de la jugada de la setmana passada, per Martí Prats d’Inca:

Aquesta semana ens proposau la següent jugada, 20-13 i el contrari (que va darrera) ens envida la falta i en duim 31 darrer de ma.

El primer que em plantetjaria es com va el truc, es a dir, com anam de cantons ja que al meu entendre es molt important a l'hora de prendre la decisió. No és el mateix 0-0, que 2-0 a favor... I molt manco 2-2.

A primera impressió, el que pens sense haber jugat mai contra aquesta parella, és que tenc una bona oportunitat per veure com reaccionen davant aquestes situacions, ja que diguent vull i perdent, i deixant que també fagin el punt de truc, la jugada acabaria 20-18 i seguiriem per davant al marcador, i si guanyam nosaltres acabam.

Però com he dit abans, si anam 2-2 i ha estat un truc rocós, tal vegada la decisió més encertada sigui deixar que sumin dos punts... 20-15 i mantenir un marge que pot ser decisiu.
Si duim ventatje de cantons o anam empatats, no ser que sigui el definitiu, jo som partidari de dir vull ja que tenc marge de maniobra.

Podeu enviar les vostres justifiacions a: trucbalear@gmail.com

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.