algo de nubes
  • Màx: 16.64°
  • Mín: 7.61°
16°

[VÍDEO] Mahécor Mbengue: «Vull una Mallorca lliure de pobresa i de racisme i on es faciliti l'accés a la llengua catalana a tothom»

Mahécor Mbengue, mallorquí nascut al Senegal, fa feina a Càritas Mallorca a banda de formar part de la Junta Directiva de l'Obra Cultural Balear i ser l'impulsor del programa de cohesió social 'Tots Plegats'. Mbengue ho té clar: vol una Mallorca cohesionada, sense pobresa i lliure de racisme. El tècnic social també remarca la necessitat que les institucions posin a l'abast de tothom els recursos perquè els mallorquins nascuts fora tenguin accés a aprendre el català.

«Aquests dies que estic treballant intensament amb les persones més desafavorides de la nostra societat i que veig els estralls que comença a provocar la nova crisi, aprofit aquesta finestra que ens ofereix dBalears, per dir que la Mallorca que vull per al futur més immediat i per la qual estic treballant, és una societat cohesionada, amb pobresa zero i lliure de tot tipus de racisme. Una Mallorca en que tothom tengui oportunitat de progressar i ningú sigui marginat pel color de la seva pell. Vull reivindicar, també, que les institucions i tots els ciutadans facilitin l'accés a la llengua catalana als mallorquins nascuts a fora, que tenen dret a aprendre-la. És una clau per al progrés i el benestar».

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

Un inmigrante senegalés hablando en catalán.
Dónde está, entonces, el problema de acceso al catalán para todos?.
Sois tan cortitos que ni crear un titular sabéis.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente