algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

[PARÒDIA] Fernando Simón: «El Reggaeton està prohibit a la fase tres»

Paròdia del programa 'Estimats Compatriotes' d'Ona Mediterrània del director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón. El metge epidemiòleg recorda que les discoteques estan tancades en Fase 3 però que els espanyols, entre els quals ell mateix, necessiten que s'obrin per 'desfasar-se'. Simón també avisa que, un cop s'obrin les sales de festa, es prohibirà el 'garrafó' i la música Reggaetón. | Youtube: Felip Palou

Cada dissabte Ona Mediterrània ofereix a la seva audiència el programa 'Estimats Compatriotes', dirigit per Felip Palou.

El programa compta amb diverses seccions, entre les quals, les paròdies humorístiques.

En el darrer programa, va ser el torn del director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón.

El metge epidemiòleg, en aquesta paròdia que podeu escoltar, recorda que les discoteques estan tancades en Fase 3 però que els espanyols, entre els quals ell mateix, necessiten que s'obrin per 'desfasar-se'. Simón també avisa que, un cop s'obrin les sales de festa, es prohibirà el 'garrafó' i la música Reggaetón.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.