cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

[VÍDEO] Sandra Guerrero: «La meva proposta és mantenir neta Mallorca entre tots»

La proposta que fa Sandra Guerrero per a #MallorCaNostra és mantenir l'illa neta. «Estam vivint en un paradís i no el cuidam», apunta. Per això, hem de «mantenir Mallorca neta entre tots».

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 3 anys

M'encantaaaaaaaaaa....aquesta iniciativa de na Sandra. Tots hi hem de donar-hi suport, i compartir-ho per les xarxes socials!!!!!!

Valoració:0menosmas
Per Bona proposta! Pot començar!, fa mes de 3 anys

Aquest "Tots" inclou el Govern o només els ciutadans?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente