nubes dispersas
  • Màx: 12.06°
  • Mín: 7.77°
12°

[PARÒDIA] Miquel Montoro: «Hablo en castellano porque me sale de ses pilotes»

El programa d'Ona Mediterrània 'Estimats Compatriotes' compta, des de fa unes setmanes, amb la presència d'un doble radiofònic de Miquel Montoro. El nin pagès més famós de les xarxes socials ha donat la seva opinió envers les crítiques al fet que ara faci vídeos virals en castellà. Montoro bis, més enfadat que el de veritat, ha assegurat que ara fa vídeos en castellà perquè li surt 'de ses pilotes'. Aquest i altres personatges els podeu escoltar cada setmana a Estimats Compatriotes, la crònica del confinament a Ona Mediterrània. | Youtube: Estimats Compatriotes

El programa d'Ona Mediterrània 'Estimats Compatriotes' compta, des de fa unes setmanes, amb la presència d'un doble radiofònic de Miquel Montoro.

El nin pagès més famós de les xarxes socials ha donat la seva opinió sobre les crítiques al fet que ara faci vídeos virals en castellà. Montoro bis, més enfadat que el de veritat, ha assegurat que ara fa vídeos en castellà perquè li surt 'de ses pilotes'.

Aquest i altres personatges els podeu escoltar cada setmana a 'Estimats Compatriotes', la crònica del confinament a Ona Mediterrània.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 3 anys

Per un mallorqui parlar castellà només li pot surtir de "ses pilotes i el seu darrera"

Valoració:1menosmas
Per aviat, fa mes de 3 anys

Serà com un gelat al bat del sol d´agost. Bé, potser de juliol...

Valoració:3menosmas
Per Bubota, fa mes de 3 anys

Es trist dir-ho, però a la fi el teu llinatge ha aflorat.

Valoració:2menosmas
Per Pobleret, fa mes de 3 anys

Pobre al.lot. L'estan convertint o s'està convertint en un altre ego de na Belen Esteban

Valoració:10menosmas
Per Nofret, fa mes de 3 anys

Res a dir sobre gusts i paròdies, però per a construïr país front a l'ofensiva monolingüistica castellana, cal apuntar a la soca i no a les branques de més aprop.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente