algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

[VÍDEO] Jordi Caldentey: «Voldria una Mallorca el més acostada possible a la Mallorca independent que tenguérem durant 5 segles»

Jordi Caldentey voldria que a la Mallorca de després de la crisi causada pel coronavirus el turisme fos una activitat més, «no l'única ni tan sols la principal».

«Un turisme de qualitat, que no fos el turisme massificat que tenim ara; control de la immigració, que Mallorca no fos un territori que se superpobla cada any. També voldria una Mallorca on el mallorquí, per viure-hi, fos tan útil i tan necessari com és el castellà a Castella o com és l'italià a Itàlia», entre altres propostes.

Sobre la iniciativa #MallorCaNostra

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rafa, fa mes de 3 anys

Si por estos ultras fuera, volveríamos a la Edad Media. Afortunadamente solo son cuatro gatos trasnochados...

Valoració:0menosmas
Per Jordi, fa mes de 3 anys

Gràcies, Tià!

Valoració:0menosmas
Per Tià, fa mes de 3 anys


Estic completament d'acord amb tot quant diu en Jordi Caldentey.

Dissortadament, em fa l'efecte que, en haver passat aquesta maltempsada de la pandèmia, tornarem a la dinàmica dels quaranta anys darrers: si el turisme no creix molt (molt, vol dir més d'un milió de turistes cada any), el sistema no funcionarà. I el sobrepoblament de Mallorca, i no diguem d'Eivissa, s'intensificarà.

Després del sobresalt que ara vivim, continuarà, potser amb més força que mai, el procés d'ofegament del país.

Una mostra: el 1936, just abans de començar la guerra, les Balears tenien 300.000 habitants. Ara ens acostam a 1.200.000, i això no hi ha país que ho pugui resistir.

Esper anar errat, però no puc esser optimista.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente