algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 14°
14°

[VÍDEO] Ester Ramos: «M'agradaria que la pressió humana de Mallorca disminuís»

Una Mallorca amb més transport públic, més conservada mediambientalment i que la gent consumís més producte local, així li agradaria que fos l'illa a Ester Ramos quan se superi la crisi del coronavirus.

Sobre la iniciativa #MallorCaNostra

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xaume, fa mes de 2 anys

Aquest ERGO està com un poc alterat.....

Valoració:3menosmas
Per Si els ho fessina ells no ho aguantarien, fa mes de 2 anys

Sobren tots els que han vingut aqui per conveniències seves, pero que no respecten la nostra cultura, la nostra llengua ni tan sols a noltos. Sobren perque se pirten molt malament amb noltros. aprofiten qualsevol circunstància per humil.liar nos, treurer nos defora del xibiu a on els han donat treball, o fins i tot s'atreveixen a cridar a les forces s'odre per denunciar nos del greu delicte de parlar Català. Tots aquests s'en poden tornar al seu poble, tan si aquest és a Espanya com si és al Paraguai.

Valoració:3menosmas
Per Jaume, fa mes de 2 anys

Ergo ets més pesat que una vaca en braços, pots escriure en l'idioma que vulguis, fins i tot en èlfic, kinglonià o mordorià....

Valoració:3menosmas
Per ergo, fa mes de 2 anys

¿A ti te gustaría?. ¿Qué dirías tú en mi caso que he vivido en una Palma donde solo había una sola persona de color y nadie, en todo mi amplio barrio, nadie hablaba castellano? Las aulas eran otra cosa.

Nota: escribo en castellano cuando me da la realísima gana y en uso a mis derechos. Cuando lo deseo, empleo mi lengua materna. Las cosas claras.

Valoració:-9menosmas
Per Conxa riu, fa mes de 2 anys

Esther Ramos, tots totes volem el mateix, quin somni mes maco

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente