algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

[VÍDEO] Ester Ramos: «M'agradaria que la pressió humana de Mallorca disminuís»

Una Mallorca amb més transport públic, més conservada mediambientalment i que la gent consumís més producte local, així li agradaria que fos l'illa a Ester Ramos quan se superi la crisi del coronavirus.

Sobre la iniciativa #MallorCaNostra

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xaume, fa dervers d'un any

Aquest ERGO està com un poc alterat.....

Valoració:3menosmas
Per Si els ho fessina ells no ho aguantarien, fa dervers d'un any

Sobren tots els que han vingut aqui per conveniències seves, pero que no respecten la nostra cultura, la nostra llengua ni tan sols a noltos. Sobren perque se pirten molt malament amb noltros. aprofiten qualsevol circunstància per humil.liar nos, treurer nos defora del xibiu a on els han donat treball, o fins i tot s'atreveixen a cridar a les forces s'odre per denunciar nos del greu delicte de parlar Català. Tots aquests s'en poden tornar al seu poble, tan si aquest és a Espanya com si és al Paraguai.

Valoració:3menosmas
Per Jaume, fa dervers d'un any

Ergo ets més pesat que una vaca en braços, pots escriure en l'idioma que vulguis, fins i tot en èlfic, kinglonià o mordorià....

Valoració:3menosmas
Per ergo, fa dervers d'un any

¿A ti te gustaría?. ¿Qué dirías tú en mi caso que he vivido en una Palma donde solo había una sola persona de color y nadie, en todo mi amplio barrio, nadie hablaba castellano? Las aulas eran otra cosa.

Nota: escribo en castellano cuando me da la realísima gana y en uso a mis derechos. Cuando lo deseo, empleo mi lengua materna. Las cosas claras.

Valoració:-9menosmas
Per Conxa riu, fa dervers d'un any

Esther Ramos, tots totes volem el mateix, quin somni mes maco

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris