cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

[VÍDEO] Nova Energia: «Proposam deixar el cotxe a casa, pobles i ciutats a 30 km/h, turisme 100% sostenible i producte km 0»

L'empresa Nova Energia, especialitzada en mobilitat urbana sostenible, ens fa arribar les seves propostes perquè ca nostra, Mallorca, sigui un lloc millor on viure. Abandonar l'ús massiu del cotxe, circular per ciutats i pobles a un màxim de 30 km/h, apostar per un turisme 100% sostenible i consumir productes de proximitat són algunes de les qüestions que pensen que hauríem d'abordar com a societat.

Sobre la iniciativa #MallorCaNostra

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 3 anys

Cal deixar de subvencionar el transport aeri, sobretot en viatges de curta i mitja distància. Es el transport que té més impacte ambiental, el que consumeix més energia per persona i km recorregut, el més contaminant, el que més discrimina i ens fa més desiguals. Tot el que subvencionem al transport aeri, ben invertit ens permetria disposar de un eficient i suficient transport públic de qualitat a les quatre Illes.

Valoració:5menosmas
Per teresa, fa mes de 3 anys

Molt bona idea pel present. Però quan obrin les fronteres i les nostres illes suportem la massificació turística, tot sen va a orris.

Valoració:8menosmas
Per Andreu Miquel, fa mes de 3 anys

jo hauré passat del cotxo a la bicicleta estàtica i de la bicicleta estàtica a la bici pel carrer.

Valoració:10menosmas
Per José Hernando, fa mes de 3 anys

Jo particularment, no només hi estic d'acord, sinó que a partir de la setmana que ve que me tocarà tornar a una certa normalitat, procuraré que la meva vida sigui més sostenible en molts d'aspectes i també amb el de la mobilitat.

Valoració:11menosmas
Per jo també pens, fa mes de 3 anys

Otro que está instalado en la utopía. Otro que dice "hauriem de fer…". Pero no, cómo. Otro que también piensa. Otro que tiene ideas.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente